The Beginning

Lieve volgers,

Welkom op ons blog! Geïnspireerd door: ‘Fifty Shades of Grey’. Deze trilogie is helemaal hot en wij zijn er dan ook verslaafd aan! Dit is ook de aanleiding geweest van onze naam: ‘We aim to please’. Dat is een quote uit het boek. Vinden we het niet leuk als andere mensen het naar hun zin hebben? Ze jou kook- en bakkunsten verrukkelijk vinden? Dat je er verzorgd bij loopt? En zich thuis voelen in jouw huis? Wij wel! Maar het belangrijkste vinden wij dat je het voor jezelf doet, dat je er zelf plezier in hebt en gelukkig wordt van de dingen die je doet. We aim to please and especially ourselves! 😉 Daarom is het leuke van ons blog dat we allerlei aspecten opnemen, zoals bijvoorbeeld beauty, cooking, books, music, DIY (do it yourself), baking en nog veel meer.

Wij zijn dit idee van een blog gestart met als intentie het uitwisselen van lekkere recepten en ideeën. In eerste instantie wilden we samen een e-mailaccount aanmaken voor het uitwisselen, maar bedachten ons: ‘Hoe leuk zou het zijn als meerdere mensen hier aan mee kunnen doen!’.

Het uiteindelijke doel van deze blog is het delen van leuke en handige tips and tricks voornamelijk voor vrouwen, maar ook voor de man. Mocht je zelf iets willen posten, heb je op of aanmerkingen, stuur het dan naar ons door op weaimtopleaseblog@gmail.com. Dan zetten wij het erop. Reageren op bestaande posts kan altijd. Alle categorieën kan je rechts van de weblog vinden. Voor mobiele volgers staan de categorieën onderaan.

Ons automatisch volgen via je e-mail? Dat kan! Als je rechts onderin op het kopje ‘Follow’ klikt kun je daar jouw e-mail invullen en krijg je bij elke post een e-mail. Vind je het makkelijker om ons via Twitter of Facebook te volgen? Ook dat kan:

Twitter of Facebook

Enjoy!

Liefs,
Laura & Amanda

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: