Coca Cola feitjes!


Ineens besefte ik dat het alweer woensdag is. Dus feitjesdag. Enjoy! 🙂

Coca Cola bestaat al sinds 1886. In eerste instantie is het gebruikt als een medicijn en het zou allerlei aandoeningen genezen. Door de jaren heen is het één van de populairste frisdrank geworden. En je kunt het niet alleen drinken, maar je kunt er ook een aantal andere dingen mee doen.

  • Heb je wel eens gehoord dat je bij een kwallenbeet eroverheen moet plassen? Het is niet alleen vies, maar ook niet waar. Giet er wat Coca Cola overheen en het zou gelijk minder moeten worden.
  • De winter staat weer om de hoek en heb je geen zin om je autoruiten te krabben? Het schijnt dat als je er een blikje Coca Cola overheen giet je in no time weg kunt rijden. Ik zal het zeker een keer proberen. Al lijkt het mij wel wat plakkerig…
  • Heb je ook last van kalkaanslag in je toiletpot? Giet er wat Coca Cola overheen, laat 10 minuten zitten en het zuur zal zelfs de hardnekkigste plekken oplossen. Ik kan mij herinneren dat mijn opa dat ook altijd deed. 🙂
  • Zijn de mannen een dagje gaan vissen en ruikt hun kleding zo vies dat je het eigenlijk weg wilt gooien. Giet wat Coca Cola over de vieze kleding voor je het in de wasmachine gooit. Na het wassen zou alles weer fris en fruitig moeten ruiken.
  • Voor perfecte krullen, laat een blikje Coca Cola open staan gedurende de nacht. Giet het ’s ochtends over je haar, laat het een paar minuutjes zitten en spoel goed uit. Het zou helpen om mooiere krullen te krijgen die langer blijven zitten.
  • Heeft u een hond en heeft hij tijdens het wandelen ergens in gestaan en is zijn voetenbedje verwond. Laat zijn voet voor zo’n 20 minuten weken in wat Coca Cola. Hierdoor zou hij sneller genezen en dus minder last hebben. Zeker het proberen waard.

Hopelijk hebben jullie er wat aan.

Liefs,
Amanda

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: